marți, 23 octombrie 2018

Dincolo de cuvinte


Se spune că în ziua de azi copiii nu mai citesc, fiind mai degrabă atrași de internet și rețele de socializare.

Activitatea desfășurată astăzi în cadrul Cercului de lectură ”Dincolo de cuvinte...”, coordonat de prof. Dura Loredana și prof. Vîntu Marinela, vine să contrazică această afirmație. Ne revine nouă, dascălilor, implicându-ne activ, să îi determinăm pe copii să descopere minunata lume a cărților.

S-au strâns astăzi, la un loc, copii pasionați de lectură, profesori, artiști și scriitori. Lumina din ochii copiilor, zâmbetul larg, aplauzele, conectarea lor permanentă pe parcursul activității vin să ne întărească convingerea că, și în zilele noastre, copiii...CITESC! DA! Și o fac cu o deosebită plăcere și cu mult interes.

Au demonstrat-o astăzi în cadrul activităților:

Ø  ”Recompensăm pasiunea pentru lectură!” –donație de carte din partea Cabinetului de avocatură Balahura Ana Maria și a Parohiei Berchișești II, preot Dura Florin;

Ø  ”Să ne cunoaștem scriitorii locali!” – activitate coordonată de d-na bibliotecar Lăcrămioara Lupăescu;

Ø  ”Interviu cu oameni Mari!” – activitate coordonată de prof. Genoveva Roșu, coordonatorul Cercului de jurnalism.

Reușita activității noastre se datorează, în primul rând, minunaților invitați, artistul Radu Bercea și scriitorul Gheorghe Solcan. Cu sprijinul lor, activitatea a devenit o amintire de neuitat.

Multumim, de asemeni, prietenilor noștri care, prin donația de carte, susțin acești minunați copii ai Școlii Gimnaziale Berchișești.

prof. Loredana Dura









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu