luni, 7 septembrie 2020

ANUNȚ cu privire la începerea anului școlar 2020-2021

          


    Dragi elevi, stimați părinți,

    În curând, pe 14 septembrie 2020, se redeschid școlile, iar, pentru binele copilului, colaborarea cu părinții este esențială în contextul actual. Ne dorim să faceți parte din echipa școlii noastre ca și până acum. Contăm pe sprijinul și pe înțelegerea dumneavoastră! Colectivul de cadre didactice al Școlii Gimnaziale Berchișești vă stă la dispoziție permanent pentru informarea la timp și suportul pentru desfășurarea activității în toate cele trei scenarii posibile.

    Vă anunțăm că în ședința Consiliului de Administrație din data de 7 septembrie 2020 s-a hotărât modalitatea în care școala noastră își va desfășura activitatea la începutul anului școlar – scenariul 1 (verde) în care toți copiii se prezintă fizic la școală pentru învățarea „față în față”.  Există posibilitatea ca tipul de scenariu să se schimbe în funcție de situația epidemiologică de la nivelul localității, situație pe care DSP Suceava o trimite săptămânal în școli. De fiecare dată vom reveni cu informații pentru a vă ține la curent cu modalitatea de desfășurare a activității.

    În contextul stării de alertă, am ales să renunțăm la festivitatea de deschidere a anului școlar, fiecare clasă marcând momentul individual. De asemenea, programul școlii va fi unul diferit de cel de până acum. În cele ce urmează voi prezenta repartizarea pe clase și programul de sosire la școală a elevilor:

 

PALIER

ORA SOSIRII

  CALE DE ACCES

                   SALA - CLASA

PARTER

    8.00

 

INTRAREA 1

SALA 1 – Clasa Pregătitoare B

SALA 2 – Clasa Pregătitoare A

SALA 3 – Clasa a IV-a

INTRAREA 2

SALA 4 – Clasa a II-a

SALA 5 – Clasa a III- a B

ETAJ I

   7.50

INTRAREA 1

SALA 6 – Clasa IA

SALA 7 – Clasa IB

INTRAREA 2

SALA 8 – Clasa a V-a B

SALA 10 – Clasa a III-a A

ETAJ II

   7.40

 

INTRAREA 1

SALA 11 – Clasa a VIII-a B

SALA 12 – Clasa a VIII-a A

SALA 13 – Clasa a VI-a A

 

INTRAREA 2

SALA 14 – Clasa a VI-a B

SALA 15 – Clasa a V-a A

SALA 16 – Clasa a VII-a

     Sosirea la școală a elevilor la ore diferite va preveni formarea de grupuri mari la cele două căi de acces și va  asigura asigura respectarea măsurilor de protecție împotriva SARS-CoV-2.

    Vă anunțăm, de asemenea, că transportul cu microbuzul școlar se va asigura doar pentru copiii care au domiciliul în localitatea Corlata si sunt înscriși la Școala Gimnazială Berchișești. Acesta se va desfășura după următorul program:

ð    DIMINEAȚA – preluarea elevilor din Corlata

1.      CURSA 1 – ora 7.30

2.      PAUZA DE AERISIRE ȘI DEZINFECȚIE – 7.35 – 7.45

3.      CURSA 2 – ora 7.50

ð    LA AMIAZĂ – transportul elevilor spre Corlata

1.      CURSA 1 – ora 13.45

2.      PAUZA DE AERISIRE ȘI DEZINFECȚIE – 13.45 – 13.55

3.      CURSA 2 – ora 13.55

            În ceea ce privește accesul părinților/reprezentanților legali ai elevilor în unitatea de învățământ, vă anunțăm că acesta este restricționat, fiind posibil doar în situații excepționale, cu acordul conducerii unității de învățământ.

            În speranța că, deocamdată, v-am oferit informații importante pentru dumneavoastră, vă sugerăm să urmăriți zilnic postările de pe pagina de facebook a școlii și de pe blog-ul școlii. Vă îndemnăm să păstrați o legătură permanentă cu învățătorul/dirigintele clasei care deține toate informațiile de care aveți nevoie pentru a ști cum se va desfășura activitatea la nivelul Școlii Gimnaziale Berchișești.

           

 

                                                                                               Cu stimă,

                                                                               Director, prof. Dura Loredana

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu