vineri, 11 decembrie 2009

Decembrie in sarbatoare.....in scoala noastra

Ultima zi de scoala a fost pentru institutia noastra una plina de evenimente. Elevii clasei a V-a B, impreuna cu diriginta lor (subsemnata ), au sustinut lectia Decembrie in sarbatoare ,lectie la care au participat profesorii diriginti din scoala. Activitatea a avut ca scop cunoasterea si respectarea datinilor, obiceiurilor si traditiilor specifice sarbatorilor lunii decembrie. Elevii au evidentiat semnificatia sarbatorilor cuprinse in aceasta luna, de la 1 decembrie pana la 31 decembrie, au participat activ la desfasurarea activitatii prin contributie personala,au fost antrenati sa-si imbogatiasca viata spirituala si sufleteasca cunoscand traditii, obiceiuri din diferite zone ale Romaniei, din diferite tari ale Europei si de pe celelalte continente. Va prezentam si cateva imagini din timpul desfasurarii lectiei :
Tot astazi, elevi ai claselor V-VIII au sustinut un mini concert de colinde, sub indrumarea prof.pr.Ioan Ilincai, concert care ne-a adus in suflete linistea muzicii de Craciun :
O alta activitate de astazi a fost cea a unui grup de elevi care, impreuna cu doamna profesoara Cucu Elena, au atras atentia asupra pericolului incalzirii globale, purtand haine confectionate din materiale reciclabile si deseuri. Au fost foarte frumosi, la fel si initiativa lor si a doamnei profesoare . Iata cateva imagini din timpul paradei :

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog si pentru frumoasele activitati pe care le faci. Multa bafta!
    Poate pe viitor putem face un proiect online impreuna. Daca doresti, poti participa la proiectul nostru eTwinning "Traditions across Europe" de pe http://traditionsacrosseurope.wordpress.com.
    Daca doresti, scrie-mi la traditionsacrosseurope@gmail.com si iti voi trimite invitatie pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. uh, inca o scoala cu blog ... nice ...
    pune si un gadget de urmarire pentru cei interesati si unul de vizite.

    www.scoalagalanesti.blogspot.com - blog-ul scolii si

    www.antmihai.blogspot.com


    regards!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://yafa.unblog.fr/2010/01/22/pagina-pentru-ioana/

    RăspundețiȘtergere