joi, 18 martie 2010

PARTENERIAT EDUCATIONAL

Marti, 9 martie , scoala noastra a primit vizita unui grup de elevi de clasa aVII-a de la Centrul Scolar “Sfantul Andrei” Gura Humorului, vizita din cadrul unui parteneriat derulat intre Scoala Berchisesti si Centrul Scolar.

Parteneriatul are ca scop derularea unor activitati educative comune, in vederea integrarii copilului cu dizabilitati in comunitate si cresterea gradului de toleranta a copiilor din invatamantul de masa fata de copiii cu dizabilitati.

Pentru aceasta activitate, elevii clasei a VIII-a B, coordonati de prof. Oanea Georgeta, au confectionat martisoare si felicitari pentru a-si intampina oaspetii. La randul lor, copiii de la “Sfantul Andrei” , avandu-le alaturi pe prof.Maria Camilar si instructor de educatie Elena Horvat, au sustinut un program artistic dedicat zilei de 8 Martie, cu poezii, cantece, dansuri si o frumoasa sceneta.De asemeni, acestia au prezentat lucrarile practice cu care vor pleca, nu peste mult timp, in Franta. La final, s-au impartit felicitari si martisoare (confectionate manual), iar elevii au primit sfintisori si mere.

Aceasta intalnire a oferit prilejul ca elevii celor doua scoli sa se cunoasca mai bine, sa socializeze, sa lege prietenii .

Iata cateva imagini din timpul pregatirii elevilor nostri, precum si din timpul desfasurarii spectacolului:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu