miercuri, 2 iunie 2010

ZIUA COPILULUI LA BERCHISESTI

Si anul acesta, de 1 Iunie, Berchisestiul a sarbatorit copiii. A sarbatorit activ, prin sport, dar si artistic, printr-un spectacol de amploare.
Programul special inchinat lor a inceput cu un concurs de cross organizat de Directia Judeteana pentru Sport Suceava, la care au luat parte elevi din clasele aIII-a - aVIII-a, fete si baieti.
Sarbatoarea a continuat la Caminul Cultural Berchisesti, unde elevii nostri au fost invitati de Primaria localitatii, ca in fiecare an, la festivalul "Suflet de copil", festival care a ajuns anul acesta la aV-a editie. Copiii, de la gradinita si pana in clasele mari, au sustinut momente artistice variate, foarte apreciate de spectatorii(deloc putini) prezenti la manifestare. Totodata, ne-am bucurat de prezenta unui grup de copii de la Scoala Cornu Luncii, care au prezentat cateva dansuri, iar grupul "Dor" al Scolii din Moara, coordonat de prof.Constantin Irimia, a oferit veritabile momente artistice, deosebit de apreciate de publicul prezent. Copiii si-au continuat petrecerea la discoteca special pregatita in cinstea lor, iar seara s-a incheiat cu un spectaculos foc de artificii.

2 comentarii: