duminică, 9 septembrie 2012

Tabara de creatie prin EBC



Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, prin programul EBC, a recompensat profesorii si elevii din scolile EBC care au obtinut performante deosebite in cadrul activitatii de predare-invatare de la clasa, cu participarea la 3 tabere de creatie. Participanții taberelor au creat, pe parcursul taberelor, design-ul unor activități educaționale interdisciplinare și al software-ului educațional destinat lor, având ca teme impuse: pădurile, apa, aerul, schimbări climatice, surse regenerabile de energie, biodiversitate, utilizand resurse OER si Web 2.0.

Din scoala noastra au participat prof. Genoveva Rosu, prof. Otilia Corniciuc, prof. Mihaela Rusu si prof. Cristina Breahna. Tabara s-a desfasurat la Sinaia, in perioada 28 august- 3 septembrie si s-a constituit ca un cadru pentru inovare şi utilizare creativă a instrumentelor TIC în educaţie, precum şi pentru dezvoltare de proiecte interdisciplinare, asigurând un mediu benefic de colaborare şi de schimb de idei între şcolile EBC.

Activitatile de working au fost imbinate generos cu cele recreative, astfel ca experienta ramane una foarte utila si placuta:





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu