sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Halloween Party 2012

Fantome, strigoi, lilieci, varcolaci, vrajitoare..... . Multe creaturi inspaimantatoare si-au dat intalnire vineri, 2 noiembrie 2012, la scoala noastra, pentru a celebra si in acest an ziua de Halloween. Aceasta este marcata an de an la Berchisesti pentru a oferi elevilor un prilej de a-si manifesta creativitatea si originalitatea in crearea de costume si decoruri, o oportunitate de a socializa si interactiona unii cu altii, participand la concursuri pentru a castiga, dar si invatand sa piarda cu demnitate.
Organizatorii activitatii (prof. de limbi straine Otilia Corniciuc si Gabriela Cojocariu) nu si-au propus importarea acestei "sarbatori" de peste ocean, ci doar cunoaşterea unor elemente de cultura anglo-saxona, a traditiilor şi obiceiurilor din spatiul anglo-saxon, dar mai ales au raspuns dorintei elevilor de a participa la un astefel de carnaval. 
Juriul, format din dir. prof. Rachila Varvaroi, prof.Genoveva Rosu, prof. Georgeta Oanea, prof. Mihaela Rusu, a oferit diplome celor care s-au remarcat in cadrul activitatii, iar la sfarsit a oferit dulciuri tuturor celor participanti. 
Activitatea a fost apreciata de conducerea scolii, dar si de doamna primar, care ne-a fost oaspete de onoare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu