miercuri, 26 decembrie 2012

SPECTACOL DE CRACIUN

Duminica, 23 decembrie, elevii Scolii Berchisesti au incantat din nou comunitatea locala si pe toti cei prezenti cu un spectacol deosebit, pregatit cu grija si responsabilitate si coordonat de dna director prof. Rachila Varvaroi.
Spectacolul a avut loc pe scena Caminului cultural din localitate, pus la dispozitia noastra de dna primar, care sustine toate initiativele artistice ale scolii. Copiii au sustinut un recital de colinde, indrumati de coordonatorul educativ al scolii, inst. Oana Tarnovan, colinde care au adus spiritul Nasterii Domnului in sufletul tuturor celor prezenti la eveniment. Apoi, pentru ca Anul Nou este aproape, a urmat prezentarea datinilor si obiceiurilor specifice acestui moment, prezentare coordonata de prof. Coca Ionut. In final, un grup de elevi de nivel gimnazial a pus in scena o piesa de teatru creata si regizata de prof. Constantin Gogan, abordand tema Craciunului in maniera ecologica.
Nu s-au lasat mai prejos nici prescolarii grupei mici de la SCOALA Nr.2 BERCHISESTI-SPINARIE, si  elevii clasei aIV-a,copii de etnie roma, care  au pregatit un program artistic traditional dedicat "Nasterii Domnului", incantand publicul cu momente artistice demne de aplauze. Si cu totii le-au primit... .
De pregatirea copiilor pentru acest moment s-au ocupat cadrele didactice: inv. Popovici Cristina si ed.Horga-Bulgariu Elena-Gina.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu