joi, 21 martie 2013

Prevenind, ne aparam viata - parteneriat educational

    Pe parcursul anului scolar 2012-2013, scoala noastra desfasoara un parteneriat cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bucovina" Suceava, coordonat de director prof.Rachila Varvaroi si prof. primar Loredana Dura. Proiectul isi propune educarea si informarea copiilor cu privire la tipurile de risc generatoare de situatii de urgenta, cunostrerea masurilor de prevenire a situatiilor de urgenta, dezvoltarea capacitatii de raspuns, autosustinere si prim ajutor, formarea unui comportament adecvat in cazul producerii situatiilor de urgenta, atat in cazul copiilor, cat si al cadrelor didactice si parintilor.
    Activitatile din cadrul proiectului  vor consta in discutii pe baza unor ilustratii, filme, povestiri, simulari, jocuri de rol, studiu de caz, exercitii aplicative, concursuri.
   Astazi, in cadrul activitatii "Prietenul meu, pompierul", a avut loc un exercitiu de evacuare, urmat de prezentarea concluziilor acestuia si de un instructaj oferit de catre reprezentantii  ISU.







   






2 comentarii:

  1. E bine ca si Berchisestiul mai apare in public, succes elevilor din aceasta comuna

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca Scoala Berchisesti are acuma DIRECTOR, felicitari LALUTA, la cat mai multe activitati cu impact educativ si mediatic!

    RăspundețiȘtergere