marți, 16 aprilie 2013

CERCUL PEDAGOGIC AL EDUCATOARELOR

Vineri, 29 martie 2013, la Scoala Gimnaziala Berchisesti a avut loc Cercul pedagogic al educatoarelor, avand ca tema "Dezvoltarea abilitatilor socio-emotionale la copilul de varsta prescolara mica, factor decisiv pentru integrarea optima in gradinita".
La activitate au participat 30 de educatoare din judetul nostru, carora  doamna director prof. Rachila Varvaroi le-a urat bun-venit si le-a prezentat succint un istoric al scolii si gradinitei.
Programul a cuprins activitate demonstrativa integrata cu prescolarii grupei mici de la G.P.N. Nr. 2 Berchisesti, indrumati de doamna educatoare Horga-Bulgariu Elena Gina, cu tema "Pe taram de poveste"(DLC+DOS). Activitatea a urmarit dezvoltarea abilitatii de exprimare a sentimentelor copiilor fata de personajele din povesti in situatii concrete si in raport cu norme prestabilite si cunoscute.
La final, s-a sustinut raportul cu tema: "Dimensiuni ale dezvoltarii socio-emotionale la varsta prescolara", urmat de activitati pe ateliere, iar in incheiere s-au purtat discutii pe tema activitatii, toti cei prezenti oferind un feedback pozitiv.
































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu