sâmbătă, 30 septembrie 2017

Turneul Național de Mini Rugby VIOREL LUCACI, ediția a VI-aAstăzi, 30 septembrie 2017, școala noastră a participat în calitate de partener al Primăriei comunei Berchișești, al Clubului Sportiv Școlar Gura Humorului și al Federației Române de Rugby la organizarea și desfășurarea ediției a VI-a a Turneului Național de rugby și minirugby „Viorel Lucaci”.

Competiția poartă numele căpitanului echipei de rugby Steaua București, jucător al echipei naționale, care este originar din comuna noastră și se adresează copiilor și juniorilor, între 8 și 19 ani. “Viorel Lucaci, căpitanul echipei Steaua Bucureşti, este un sportiv născut şi crescut în Berchişeşti, care a făcut cinste comunei noastre în ţară şi peste hotare. La ediţia de anul trecut, Viorel Lucaci a primit distincţia de „Cetăţean de Onoare” al comunei Berchişeşti, în semn de respect faţă de activitatea sportivă a acestuia, el fiind şi component al echipei naţionale de Rugby a României. Sunt sigură că exemplul oferit de rugbystul nostru va fi urmat de tot mai mulţi copii şi tineri din Berchişeşti, deoarece performanţele lui Viorel Lucaci sunt dovada grăitoare că prin muncă, determinare şi profesionalism poţi să ajungi în vârful oricărei ierarhii sportive” a declarat doamna primar al localității Berchișești, Violeta Țăran, pe o rețea de socializare.

La competiție au participat 20 de echipe din județele Suceava și Iași, precum și peste 250 de copii care s-au bucurat de spectacolul sportiv, dar și de prezența printre ei a însuși faimosului jucător Viorel Lucaci, care este pentru a doua oară la Berchișești pentru acest eveniment.

Mulțumim pentru sprijin tuturor colaboratorilor care au făcut posibilă desfășurarea turneului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu