vineri, 15 iunie 2018

Final de an școlarDupă un an şcolar în care au depus un efort susţinut, elevii Școlii Gimnaziale Berchișești au cules o parte din roadele muncii lor, în cadrul festivității de premiere. Bucurie, coronițe, flori și emoții au umplut curtea școlii și inimile celor prezenți.
Dragi elevi,

Vă felicităm pentru efortul pe care l-ați depus pe parcursul anului și vă asigurăm că rezultatele muncii voastre se vor vedea în timp, nu doar în carnetul de note! Să aveți convingerea că școala vă pregătește pentru viitor, pune în valoare tot ceea ce voi puteți realiza din punct de vedere intelectual, afectiv și practic, iar educația vă oferă șansa devenirii voastre, a transformării și integrării în lumea socială. Este important să înțelegeți faptul că pentru a avea succes în orice domeniu, școala este o necesitate!

Vă dorim o vacanță minunată și suntem mândri de voi!Dragi părinți,

Mulțumim că ne sunteți alături în educarea și instruirea copiilor! Efortul unuia dintre noi ar fi inutil fără implicarea celuilalt. Raporturile dintre părinți și copii sunt raporturi educative, cu repercusiuni asupra formării lor. Atitudinile, comportamentul, vorbele părinților influențează atitudinile, comportamentul și modul de a fi al copiilor. Educaţia în familie este o parte integrantă a educaţiei, iar familia exercită cea mai mare influenţă, alături de şcoală.

Atunci când părinţii, elevii şi ceilalţi membri ai comunităţii se consideră unii pe alţii parteneri în educaţie, se creează în jurul elevilor o comunitate care începe să funcţioneze. Desigur, în interesul copilului. De aceea, vă așteptăm alături de noi și în anii viitori, poate mai implicați, mai activi, mai vizibili!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu