luni, 9 septembrie 2019

Un nou an școlar, un nou început


Primul clopoțel din anul școlar 2019-2020 a sunat la Școala Gimnazială Berchișești într-un cadru festiv, plin de culoare, cu emoții și bucurie, invitați de seamă și aspirații de mai bine. Am avut onoarea de a avea alături de noi pe doamna inspector general Gabriela Mihai de la ISJ Suceava, pe domnul deputat Emanuel Havrici, pe doamna primar Violeta Țăran, pe doamna doctor Lelia Melinte, precum și un reprezentant al Poliției locale.
Doamna director Loredana Dura a deschis anul școlar și sărbătoarea îndemnând copiii sa aspire la mai mult, sa iubească învățarea și a subliniat importanța echipei pe care am format-o noi, școala, împreună cu familia și comunitatea locală. A urmat apoi slujba religioasă, după care invitații au vorbit elevilor, personalului școlii și tuturor celor prezenți despre importanța educației, despre dreptul acesta cîștigat de care cu toții beneficiem și au urat succes și realizări tuturor.
Cu buchete de flori în mâini, elevii au făcut celebrul tunel de flori pentru colegii claselor pregătitoare și au intrat în sălile de clasă care îi așteptau pregătite, calde, ospitaliere.
Începem, așadar, încrezători un nou an școlar, pe care ni-l dorim plin de succese și bucurie!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu