joi, 19 decembrie 2019

Biblioteca școlii, mereu activă și productivă


Astăzi, 18 decembrie 2019, Moș Crăciun a sosit la biblioteca școlii noastre cu o sponsorizare în valoare de 1000 de lei . Aceasta s-a datorat participării noastre la proiectul CarteTeca-Biblioteca ta fresh! a Librăriei online Libris.ro, unde am câștigat unul din cele 4 premii speciale oferite la nivel național.
Mesajul oferit de  Libris.ro-”Misiunea noastră este aceea de a sprijini educația, prin cărți oferite în schimbul încrederii acordate lecturilor de către clienții noștri. Suntem de părere că orice investiție în cultură trebuie să se întoarcă în educație, pentru a-și îndeplini scopul final. Așadar, începând de anul acesta, o parte din profitul Libris.ro este îndreptat către campania CarteTeca, prin care ne arătăm recunoștința celor care aleg cartea.”
Din această sponsorizare vom achiziționa cărți pentru biblioteca școlii, bucurând copiii cu noutăți, după vacanța de iarnă. Este un pas mic, dar  în același timp important spre lectură, și totodată o provocare adresată copiilor de a răsfoi „altă carte”, dând răspuns la întrebarea ce mi se adresează aproape zilnic „Ce cărți noi ați mai adus în bibliotecă?”.
                                                                    Bibliotecar Lupaescu Lacrimioara



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu