duminică, 20 septembrie 2020

Ziua Europeană a Sportului Școlar 2020


În perioada 21-25 septembrie 2020, elevii Școlii Gimnaziale Berchișești vor desfășura activități sportive și ludice, alăturându-se colegilor din școlile din Europa pentru promovarea unui stil de viață sănătos (#BeActive). Participăm, astfel, în calitate de parteneri, la proiectul Ziua Europeană a Sportului Școlar, ediția a V-a, proiect din conceptul #BeActive al Uniunii Europene, eveniment organizat cu sprijinul  Asociației Județene Sportul pentru Toți Suceava de către Federația Maghiară a Sportului Școlar, International Sport and Culture Association Danemarca , cu Cofinanțarea Comisiei Europene prin Programul Erasmus + .

Ne propunem ca, prin activitățile sportive planificate, să sensibilizăm elevii, dar și comunitatea locală, cu privire la conceptul unui stil de viață activ și sănatos, să oferim o alternativă pentru petrecerea timpului, dar și pentru combaterea violenței de orice fel. 

De ce facem acest lucru?

Pentru că ne dorim:

  • *     să sporim vizibilitatea educației fizice și a sportului în școala noastră;
  • *     o atmosferă plăcută și distractivă pentru tineri prin activitatea fizică;
  • *     să promovăm sănătatea și bunăstarea pentru învățarea de-a lungul vieții;
  • *     să încurajăm incluziunea socială și să dezvoltăm competența socială în rândul elevilor;
  • *     să dezvoltăm legături cu alte țări europene.

 

Vă invităm pe toți să participați pentru a fi mai sănătoși, pentru a face spiritul școlii mai puternic, pentru a fi împreună într-o echipă veselă și incluzivă!


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu