duminică, 10 martie 2013

MARTIE IN INIMILE NOASTRE



În ziua de 8 martie, în întreaga lume  se sărbătoreşte Ziua Femeii, prilej cu care este celebrată femeia, mama, cea fara de care nimc nu ar fi posibil.

Ca în fiecare an, elevii şcolii noastre au marcat momentul printr-o serie de activităţi având acelaşi numitor : Martie în inimile noastre. Proiectul a fost coordonat de consilierul educativ al şcolii, prof. Gabriela Cojocariu, şi de prof. pr. Ioan-Eugen Ilincăi.

Prin activităţile  desfăşurate, elevii au fost sensibilizaţi cu privire la semnificaţia acestei zile, cercetând şi însuşindu-şi informaţii despre Istoricul Mărţişorului (clasele V-VIII, coord.prof. Genoveva Roşu) confecţionând marţişoare (Un marţişor pentru tine, clasa a VIII-aB, coord.prof Otilia Corniciuc), felicitări (Pentru MAMA, clasele V-VIII, coord. de prof. Gabriela Cojocariu, Cristina Breahnă, Genoveva Roşu şi Constantin Gogan), participând la un program cultural-artistic  deosebit închinat mamei. De buna desfăşurare a acestuia s-au ocupat coordonatorii proiectului, iar profesorii de limba română (Mihaela Rusu şi Elena Doroftei) au selectat poezii şi au pus în scenă un moment de teatru, un fragment din Mama lui Ştefan cel Mare (clasa a V-a B). 

Programul artistic a sensibilizat întreg publicul prezent, stârnind aplauze şi cuvinte de laudă din partea doamnei director şi a doamnei primar, care şi de această data ne-a fost oaspete. 














Şi copiii de la Şcoala Nr.2 Berchişeşti au organizat o serbare în cinstea mămicilor, în cadrul căreia au recitat poezii  emoţionante şi i-au încântat pe parinţii lor cu cântece de primăvară şi dansuri :












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu