marți, 30 septembrie 2014

Biblioteca, locuinta sufletului meu




Astazi, 30.IX.2014, Scoala Gimnaziala Berchisesti  impreuna cu Primaria Berchisesti au fost gazde actiunii « Ai carte, ai parte ! », actiune organizata la incheierea proiectului « Biblioteca, locuinta sufletului meu ».  
Proiectul, desfasurat in perioada 01 mai-30 septembrie 2014, a fost organizat de Asociatia SEVA Suceava, reprezentata prin doamna Angela Zarojanu, in colaborare cu Federatia Patronala a Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din judetul Suceava, Tipografia Lidana, Televiziunea Intermedia Suceava, Casa Corpului Didactic « George Tofan » Suceava, Ziarul Monitorul de Suceava si Scoala Gimnaziala Berchisesti. Scopul campaniei a fost dotarea cu carti a scolilor din mediul rural, campanie care s-a dovedit a fi un succes, biblioteca scolii noastre beneficiind de aproximativ 1500 de volume.
Nu am fi reusit acest lucru fara implicarea si munca depusa de doamna bibliotecar Lacramioara Lupaescu si doamna director Rachila Varvaroi, precum si fara permanentul sprijin pe care ni-l ofera doamna primar Violeta Taran, la initiativa careia comunitatea locala, oamenii de rand si oameni de afaceri din zona au donat carti pentru copiii nostri. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu